Voorstellen


Welkom!

Mijn naam is Stella.

Al jaren woon ik samen met mijn man in de mooie binnenstad van Haarlem. Samen hebben wij twee prachtige dochters.

De onvoorwaardelijke liefde, flexibiliteit, loyaliteit, nieuwsgierigheid behorende tot de vele mooie eigenschappen die kinderen bezitten, zijn eigenschappen die mij erg aanspreken en soms ook kunnen verwonderen. Het maakt hen immers kwetsbaar, maar geeft hen ook kracht. Ik ben me erg bewust van die wisselwerking. Op sommige momenten is het balanceren. Op die momenten dat ze door omstandigheden binnen hun ontwikkeling extra kwetsbaar zijn (uit balans), bied ik graag mijn helpende hand.

Michael White (narratieve therapeut) zei ooit:
‘Niet de cliënt is het probleem. Het probleem is het probleem.’

Met betrekking op KinderJeugdCoaching:
‘Niet het kind is het probleem. Het probleem is het probleem’.

Met al mijn eigen opgedane levenservaringen, hoog sensitieve persoonlijkheid (HSP) en twee opgroeiende dochters, draag ik al een behoorlijke rugzak met bagage en gereedschappen met me mee. Om mijn competenties te vergroten, heb ik verschillende cursussen gevolgd en een HBO studie kindercoaching geslaagd afgerond. Ik ben aangesloten bij verschillende groepen en organisaties, welke vallen binnen de kaders van mijn beroep. Daarnaast Schrijf ik met veel plezier en enthousiasme artikelen en columns met informatie/handvatten over verschillende thema’s van waaruit ik hoop dat ouders, kinderen en jongeren inspiratie op mogen doen.

Verder houd ik met gezonde, betrokken nieuwsgierigheid en creativiteit, mijn oren en ogen met open blik gericht naar de wereld en de mensen om mij heen, en blijf leren, elke dag!

StellaIMG_2776

Stella KinderJeugdCoach